Rendelőnk - Füredi sétány 7.

Füredi sétány 7. alatti magánrendelésünkön jelentkező pácienseink számára teljes körű fogászati ellátást nyújtunk. Ez az ellátás kiterjed a fogászat legkülönbözőbb szakterületeire, úgy mint konzerváló fogászat, paradontológia, protetika, szájsebészet és röntgen. Kollégáink nagy gyakorlattal végeznek fogpótlásokat és alkalmaznak komplett inplantológiai rendszereket. Különböző típusú koronák és hidak elkészítése csakúgy lehetséges pácienseink számára, mint a hiányzó fogazat pótlását célzó teljes és részleges fogsorok elkészítése, de kombinált fogpótlások széles választékát is ajánlani tudjuk. Ezekre a kezelésekre társadalombiztosítási jogviszony hiányában, önköltségi alapon is jelentkezhetnek páciensek.

Fenti ellátásokon túl helyben van lehetőség fogászati röntgenfelvételek elkészítésére is:

  • intraorális felvételek
  • panoráma felvételek

Természetesen szájhigiénés tanácsadással, professzionális fogtisztítási eljárásokkal, különböző tömésekkel és inlayekkel is ki tudjuk szolgálni pácienseinket.

Rendelőnkben végzünk fogíny alatti és fogíny feletti fogkőeltávolítást, gyökérkezeléseket, esztétikai kezeléseket és szájsebészeti beavatkozásokat.

Önt is várjuk rendelőnkben!

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »