A Novodent 99 Bt.

Vállalkozásunk a Novodent 99 Bt. 1999-ben, 9 évi szakmai gyakorlattal alakult. Fő tevékenységi területünk még ma is a FOGORVOSI TEVÉKENYSÉG. Eleinte kizárólag állami, területi ellátási kötelezettséggel rendelkező fogászati ellátással kezdtünk, aztán 2002 óta fogorvosi magántevékenységgel bővült a Vállalkozás. A fogászati ellátás jelenleg is ezen a két telephelyen működik, előbbi a Sopron, Lenkey u. 1-3. alatti rendelőintézetben, utóbbi a Sopron, Füredi sétány 7. alatti magánrendelőben.

Törekedtünk egy minden igényt kielégítő fogászati Vállalkozást létrehozni. Klimatizált rendelőhelyiségeinkben a legmodernebb szájsebészeti, konzerváló fogászati, parodontológiai és protetikai eljárásokat próbáljuk meg alkalmazni. Az ezekhez szükséges gépek, műszerek, berendezések beszerzése folyamatos fejlesztést igényel. A tudomány és a szakma állandó kihívása és fejlődése következtében az elméleti és gyakorlati tudás lehetőség szerinti legmagasabb szinten tartása miatt orvosaink, dentálhigiénikusaink és asszisztensnőink egész évben továbbképzéseken, kongresszusokon fejlesztik tudásukat belföldön és határainkon túl.

Betegeinket lehetőség szerint konkrét időpontokra rendeljük, hogy ezzel is minimalizáljuk a várakozási időt, kényelmesebbé, elviselhetőbbé téve a fogorvosi kezelés esetleges kellemetlenségeit.

Cégünk dolgozóinak létszáma folyamatosan bővül, jelenleg 7 főnek ad biztos megélhetést.

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »