Novodent

Teljes körű ellátás

RÖNTGEN: Intraorális és panoráma felvételek, KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT: Kompozit és amalgám tömések, Gyökértömések, Arany vagy kerámia inlay-k, PROTETIKA: Fémkerámia és teljes kerámia és cirkon kerámia koronák, hidak, Teljes és részleges fogsorok, Kombinált pótlások, PARODONTOLÓGIA: Szájhigiénés tanácsadás, motiválás, instruálás, Fogkőeltávolítás fogíny felett és alatt, Professzionális fogtisztítás, Parodontológiai műtétek, SZÁJSEBÉSZET: Extrakció, Gyökerek, Impaktált fogak műtéti eltávolítása, Gyökércsúcsresectió, Sinus eleváció, Csontpótlás, CAMLOG és más implantológiai rendszerek

Tovább »

Rendelőnk - Füredi sétány 7.

Ezekre a kezelésekre társadalombiztosítási jogviszony hiányában, önköltségi alapon is jelentkezhetnek páciensek.:

Tovább »

OEP ellátás

A társadalombiztosítás által finanszírozott rendelésünkön teljeskörű fogászati ellátást nyújtunk pácienseinknek. Ellátási körzet....

Tovább »

Jöjjön el hozzánk!

Magánrendelőnk

Cím: Füredi Oszkár sétány 7.
Telefon: 99/510-628


Körzeti rendelő

Cím: Lenkey utca 1-3.
Telefon: 20/544-0510


Szájhigiéniai szaküzlet

Cím: Kőszegi út 5.
Telefon: 99/506-172 Fax: 99/506-173

Tovább »

A Novodent 99 Bt.

Vállalkozásunk a Novodent 99 Bt. 1999-ben, 9 évi szakmai gyakorlattal alakult. Eleinte kizárólag állami, területi ellátási kötelezettséggel rendelkező fogászati ellátással kezdtünk, aztán 2002 óta fogorvosi magántevékenységgel bővült a vállalkozás.

Tovább »

Fogászati szakemberképzés

A minőségi fogorvosi ellátás egyik alapfeltétele, hogy mindenkor megfelelően képzett személyzet álljon a rendelőkben a páciensek rendelkezésére.

Tovább »

Fogászati anyagok

A Novodent 99 Bt. 2005 nyarán fogászati anyagok és kellékek kiskereskedését nyitotta meg a Kör-házban, a városban dolgozó fogorvoskollégák és a lakosság igényeinek kielégítésére.

Tovább »

Impresszum

A cég elnevezése  Novodent 99 Egészségügyi és Szolgáltató Betéti Társaság 

Tovább »

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »