Fogászati asszisztens képzés

A képzés OKJ száma: 55 725 11
Nyilvántartásba vételi szám: E-000776/2014/A001

A fogászati asszisztensek képzése 24 hónapos OKJ képzés, mely államilag elismert szakmai képzés, az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés keretében.

Fogászati asszisztensnek olyan személyek jelentkezését várjuk, akik szívesen tevékenykednének az egészségügyben, akiknek örömet okoz, ha segíthetnek másokon, illetve akik igényesek a környezetükre és kellően precíznek érzik magukat ahhoz, hogy pontos és alapos segítőivé váljanak a fogászati ellátásban tevékenykedő fogorvosoknak.

A fogászati asszisztens a képzés sikeres elvégzését követően képes a fogászati rendeléseken előforduló adminisztrációs feladatok ellátásra, klinikai betegellátásban való közreműködésre, kórházak és rendelőintézetek fogászati rendelőiben előforduló asszisztensi feladatok ellátására, fogorvosok mellett a fogászati kezelésekben való közreműködésre. A fogászati asszisztens önállóan fogadja a pácienseket, önállóan egyeztet velük a kezelések időpontjáról, illetve időtartamáról, és megadja a szükséges felvilágosítást a kezelésekkel kapcsolatban.

A fogászati asszisztensek átlagon felüli empátiával rendelkeznek, képesek odaadóan figyelni a rendelésen megjelenő betegekre, és oldják szorongásukat. A fogászati asszisztens kedves modora, igényes megjelenése, pontossága és magas szintű figyelme pozitiv viszonyulást vált ki a fogászatra érkező betegekből.

Az asszisztens emellett segít a fogászati kezelések során a megfelelő higiénés körülmények megteremtésében, az anyagok és eszközök előkészítésében és a fogászati rendelőben levő eszközök folyamatos karbantartásában, a sterilizációs folyamatok elvégzésében és a rendelő tisztaságának mindenkori fenntartásában.

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »