Elméleti és gyakorlati képzés

2004 tavasza óta a Vállalkozás fogászati asszisztensek és fogászati klinikai higiénikusok elméleti és gyakorlati oktatását kezdte meg államilag elismert OKJ-s képzés keretein belül, ami iskolarendszeren kívüli felnőttképzésnek minősül.

Az elméleti oktatás jelenleg az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Szakképző Iskolától bérelt előadó teremben folyik. A képzésekre heti két alkalommal, a késő délutáni órákban kerül sor. Tervezzük, hogy a nem túl távoli jövőben a Vállalkozás tulajdonában lévő új cégközpontban kialakításra kerülő, minden igényt kielégítő tanterembe költöznek a délutáni elméleti előadások. 10 oktató vesz részt az elméleti oktatásban. Többségük fogorvos, de akad köztük általános orvos, diplomás nővér, mentőtiszt és középiskolai tanár.

gyakorlati képzés  a fogászati asszisztens hallgatók esetében általában a Novodent valamelyik rendelőjében (Sopron, Füredi sétány 7. vagy Sopron, Lenkey u. 1-3.) folyik a hét hat napján, hétfőtől szombatig. Ha erre igény van, akkor a képzés szervezőivel történő egyeztetést követően választható ettől eltérő hely is. Fogászati klinikai higiénikus esetében a gyakorlat már általában az ő általuk választott munkahelyen zajlik, de igény esetén a Novodentet is megkérhetik, hogy biztosítson számukra gyakorlati helyet. A gyakorlati oktatásban kettő, a Vállalkozásban dolgozó fogorvos és három szakképzett fogászati klinikai higiénikus vesz részt.

Jelenleg már a tizenkettedik fogászati asszisztensi és a hatodik dentálhigiénikusi hallgatói csoport kezdte meg tanulmányait.

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »