Szájsebészet

Minden olyan szájsebészeti beavatkozást elvégzünk ezen rendelés keretében, ami helyi érzéstelenítésben vagy rövid ideig tartó altatással elvégezhető.

Leggyakrabban olyan problémákkal fordulnak hozzánk pácienseink, mint például:

  • rendellenesen álló fog eltávolítása
  • nyálmirigy betegségei
  • csontkinövés eltávolítása
  • ciszta eltávolítása
  • lágyrészműtétek
  • különböző gyulladásos esetek műtéti beavatkozásai

Ezekre a kezelésekre hagyományos fogászati székben kerül sor, és érzéstelenítés céljából helyi érzéstelenítést  alkalmazunk. Azt szoktuk javasolni, hogy nagyobb beavatkozást  követően mindig kísérő jelenlétében, a gépkocsivezetés 24 órára történő mellőzésével szervezze meg a beteg az otthonába történő távozást.

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »