Konzerváló fogászat

Fogászatra járni elsősorban azért szoktunk, mert szeretnénk fogaink épségét hosszú távon megőrizni. Ma már a szájhigiéniai termékek nagyon széles köre segíti ebben az embereket. Rengeteg féle fogkefe és fogkrém áll rendelkezésünkre már kisgyermek kortól, később szájvizekkel és különböző fogselymek használatával tökéletesíthetjük fogaink ápolását. A szájzuhany és az elektromos fogkefe olyan otthoni fogápoló eszközök, amik többszörösére növelhetik a házi szájápolás hatékonyságát.

De a leglelkiismeretesebb fogápolás mellett is szükség lehet fogorvosi kezelésekre fogaink egészségének és épségének megőrzéséhez. 

  • barázdazárás
  • fogkőeltávolítás
  • fogfúrás és fogtömés
  • töméscsere
  • gyökérkezelés
  • fogfehérítés

és még számos más kezelés válhat szükségessé annak érdekében, hogy saját fogaink rágóképességét hosszú távra megórizhessük.

Ezeknek a kezelési eljárásoknak a teljes skálája elérhető a Novodent rendelőiben. Munkatársaink mindig a legmodernebb anyagokkal és a lehetőségekhez képest teljesen fájdalommentesen végzik el ezeket a beavatkozásokat. 

A parodontológia körébe tartozó kezelések során más típusú megelőző beavatkozásokat végzünk. Ha például az íny gyulladása miatt vagy fogínysorvadás következtében egy fog "megmozdul", vagyis az íny a továbbiakban nem tartja stabilan a helyén az adott fogat, akkor speciális fogorvosi kezeléssel sok esetben a fog még megmenthető. Az íny betegségének meggyógyítása után - körültekintő és időben megkezdett kezelés esetén - a fog helyzete stabilizálható. 

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »