Gyermekfogászat

A gyerekek szájhigiéniai felvilágosítása óvodás korban már elkezdhető. Fontos, hogy ebben a korban kialakuljon a fogászati kezelések irányában egy bizalom, amit a gyerekkori fogorvosi szűrések során alapozhatunk meg.

A Novodent ellátási körzetében átalános iskola és óvoda is található, kollegáink emiatt nagy gyakorlattal beszélgetnek el a kis páciensekkel is. Türelmük, s odafigyelésük bizalmat ébreszt a gyerekekben, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy félelem nélkül tudjanak eljönni a fogászati rendelőbe. 

Azok a gyermekek, akik gyerekkorban megszokják hogy a rendszeres fogászati ellenőrzés természetes velejárója az életüknek, azok később is ellenérzés nélkül keresik majd fel a fogászati rendelőket. Tudjuk, hogy a rendszeres ellenőrzés teszi csak lehetővé hogy az esetleg szükségessé váló beavatkozásokról időben dönthessünk.  Például ha egy kilyukadt fog kezelését néhány hónapon belül megkezdjük, sokkal kisebb problémát kell csak orvosolni mintha éveket várunk vele.

Ezért érdemes gyermekeinket hozzászoktatni a rendszeres fogorvosi szűrésekhez. Ebben a Novodent partnere a szülőknek és pedagógusoknak. 

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »