Fogpótlások

A legkörültekintőbb szájápolás esetén és a legmagasabb szintű szájhigiénia esetén is adódhat olyan helyzet, amikor valamelyik fog - esetleg több fog - pótlása válik szükségessé.

A mai korszerű fogászatban a fogászati implantátumok beültetésével az eredetivel azonos értékű, megjelenésében is teljesen hasonló, rágásra is alkalmas fogakkal tudjuk pótolni az elveszített (vagy valamilyen okból eltávolított) fogat, melynek ápolása is az igazi élő fogak ápolási technikájával megoldható, vagyis sem életvitelben sem ápolását tekintve nem jelent tulajdonsának kényelmetlenséget.

Ezen implantátumok mellett természetesen a hagyományos fogpótlási eljárásokat is alkalmazzuk, amennyiben a páciensek igénye vagy a szakmai átgondolás alapján ez tekinthető jó megoldásnak.

Örömmel várjuk a pácienseket egy egyeztetésre, melyen együtt ki tudjuk választani a fogpótlás megfelelő módját.

 

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »